Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, Šķipi, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 29139680
Juridiskais nosaukums : Z/s LIEPAS
Reģistrācijas numurs : 41501009582
Juridiskā adrese : Krāslavas novads, Aulejas pagasts, Šķipi
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Brīnišķīga vieta kāzu svinību, semināru, jubileju, banketu un sporta spēļu rīkošanai vai mierpilnas atpūtas baudīšanai. Viesu nami ‘’Pingvīns’’ un ‘’Mazais ronis’’ katrs piedāvā plašas telpas līdz 120 personām un nodrišina 70 gultas vietas labiekārtotās istabiņās un numuros. Iespējama klusa, romantiska atpūta brīvdienu namiņā kādā no teritorijā esošajam salām vai brīvdienu namiņā pie upes. Piedāvajam ēdināšanas pakalpojumus, laivu nomu un telts vietas, kā arī iespēju pasūtīt pirti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Naktsmītnes    Viesu mājas Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas       "Annas salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Artūra salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Upes māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākPludmales pirts (Pirtis) Skatīt vairākPingvīniņš (Pirtis) Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Banketu zāles un telpas svinībām Kāzu svinību organizēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Telšu vietas    Piknika vietas    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Atpūta pie Leja ezera (Atpūta pie ūdens) Laivu noma, īre Ēdināšanas pakalpojumi Galdu klāšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 270299
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1606724


EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Visi banneri